Coneix el programa

Bases reguladores de la concessió d’ajuts per a la digitalització.

Actualització de les bases reguladores de concessió d’ajuts per a la digitalització (29/07/2022).

Convocatòria pimes: de 10 a menys de 50 empleats.  [Oberta fins el 31/12/24].

Convocatoria pimes: de 3 a menys de 10 empleats. [Oberta fins el 31/12/24].

Convocatòria pimes: de 0 a menys de 3 empleats. [Oberta fins el 31/12/2024].

Convocatòria comunitats de béns, societats civils amb objecte mercantil, societats civils professionals i explotacions agràries de titularitat compartida (entre 0 i menys de 50 empleats)

 

Què és el Kit Digital?

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya destinada a subvencionar l’adopció de solucions digitals disponibles en el mercat per a petites empreses, microempreses i treballadors autònoms amb l’objectiu d’impulsar la transformació digital en el teixit productiu del país.

El programa Kit Digital està emmarcat dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Econòmica presentat pel Govern d’Espanya per pal·liar els efectes econòmics adversos causats per la pandèmia de COVID-19. Aquest pla, finançat per la Unió Europea a través dels fons del programa Next Generation EU, cerca modernitzar i estimular la recuperació del creixement econòmic mitjançant inversions i reformes en diversos components, incloent-hi la digitalització de les empreses.

L’objectiu principal del Kit Digital és millorar el nivell de maduresa digital de les petites empreses i autònoms, impulsant la digitalització en àrees clau com a presència a internet, el comerç electrònic, la gestió de clients i proveïdors, l’oficina digital, l’automatització de processos i la ciberseguretat. Per a aconseguir-ho, se subvenciona l’adopció de solucions de digitalització ofertes per Agents Digitalitzadors que s’hi adhereixen.

El programa es divideix en diferents convocatòries obertes, segmentades per la grandària de les empreses. Cada convocatòria té un pressupost assignat i va dirigida a empreses amb un nombre específic d’empleats:

  • 1a Convocatòria: Empreses de 10 a 50 empleats.
  • 2a Convocatòria: Empreses de 3 a 10 empleats.
  • 3a Convocatòria: Empreses de fins a 3 empleats.
  • 4a Convocatòria: comunitats de béns, societats civils amb objecte mercantil, societats civils professionals i explotacions agràries de titularitat compartida (entre 0 i menys de 50 empleats)

El Kit Digital és una mesura que forma part del Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025 i l’Agenda Espanya Digital 2025, i cerca millorar la productivitat, impulsar la internacionalització i la creació d’ocupació de qualitat en les empreses mitjançant la seva digitalització.

A qui va dirigit?

Agents Digitalitzadors

Empreses i autònoms tecnològics que vulguin oferir les seves solucions i serveis tecnològics als beneficiaris del Kit Digital per fer-los avançar en la digitalització dels seus negocis.

Pimes i autònoms

Les solucions ofertes pel Kit Digital es dirigeixen a petites empreses, microempreses i treballadors autònoms que vulguin implantar solucions de digitalització en els seus negocis.

Apunta't al marketplace

Com aconseguir el bo digital?

  • El procés per a accedir al programa implica obtenir un “bo digital” si es compleixen les condicions establertes en les bases de la convocatòria d’ajuda del Kit Digital. Una vegada concedit el bo, les empreses poden utilitzar-lo per a adquirir les solucions digitals ofertes pels Agents Digitalitzadors autoritzats.

  • A més, el programa promou la participació de proveïdors de solucions digitals que desitgin ser Agents Digitalitzadors. Aquests proveïdors poden sol·licitar la seva adhesió al programa i oferir les seves solucions perquè siguin subvencionades.

Com sol·licitar el Kit Digital

Consulta les solucions de digitalització que posa a la teva disposició el programa Kit Digital.

Accedeix als tràmits per sol·licitar el bo Kit Digital.

EI tràmit de sol·licitud del Kit Digital pot ser realitzat per un voluntari autoritzat [descarrega aquí el document d’autorització].

Com util·lizar el Kit Digital

Recurso 2

Una vegada concedit el bo, tria la solució o les solucions que necessites.

Consulta el catàleg d’agents digitalitzadors i contacta amb l’empresa amb la qual vulguis formalitzar l’acord.

Gestiona el teu bo a través de la plataforma de Red.es.

Si vols ser Agent Digitalitzador

Apunta't al marketplace

Si vols ser part del Kit Digital com a proveïdor de solucions digitals, podràs sol·licitar la teva adhesió com a Agent Digitalitzador a la Sede de Red.es.

Ets Agent Digitalitzador?

Encara no apareixes en el mapa?

Si ja estàs registrat, 

entra a la teva Fitxa d’Agent Digitalitzador

Filtra per municipi
Municipi
FILTRO DE MUNICIPIOS PARA DIGITALIZADORES
Filtra per serveis
Serveis
FILTRO DE SERVICIOS

Filtrar municipi

Selecciona Municipi
FILTRO DE MUNICIPIOS PARA DIGITALIZADORES

Filtrar serveis

Selecciona Serveis
FILTRO DE SERVICIOS

Posa't en contacte amb nosaltres

Nom *
Empresa *
CIF/NIF *
Sector Principal *
Telèfon *
Email *
Missatge
He llegit i accepto les bases legals*